logo Fysiobalanssi Oulu FYSI

Laatujärjestelmä vuodesta
2000.


© FysioBalanssi Oulu 1990-2024

avainlippu

FysioTraining (eng. Physiotraining)

Fysiotraining Oulu

Tarjoamme sinulle ammattitaidolla, terveellistä ja monipuolista FysioTrainingia, jonka tavoitteena on terveellisten ja liikunnallisten elämäntapojen oppiminen. Turvallisen ja tavoitteellisen suunnitelman pohjalle rakentuva FysioTraining sisältää yksilöllistä terveysneuvontaa ja liikunnan ohjausta sekä tarvittaessa oireita helpottavaa fysioterapiaa. Juuri tähän koulutetun Fysioterapeutin valmennuksessa FysioTraining tukee kuntoliikkujan turvallista liikkumista.

FysioTraining on tuki–ja liikuntaelimistön asiantuntijan, fysioterapeutin valmennuksessa tapahtuvaa turvallista yksilöllistä harjoittelua, jonka tavoitteena on virheellisen kehonkäytön muutos ja terveellistä kehonkäyttöä ja toimintakykyä liikunnan keinoin. FysioTraining–ohjelma rakennetaan aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja fysioterapeutin kanssa yhdessä toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

FysioTraining sisältää: fysioterapeuttisen tutkimisen ja alkukartoituksen, kuntotestin, mittaukset, ravintoanalyysin, yksilölliset tapaamiset fysioterapeutin kanssa, kirjalliset itsehoito–ja sekä ehkä myös ryhmässä tapahtuvaa harjoittelua.

Tarvittaessa FysioTrainingia voidaan täydentää muilla fysioterapiapalveluilla. FysioTraining–jakson sisältö sovitaan aina yksilöllisesti ja sen kesto on pitkäjänteinen asiakkaan mahdollisuuksien mukaan.

FysioTraining sopii kaikenkuntoisille esim. pitkän tauon, raskauden tai sairastumisen jälkeen liikunnan uudelleen aloittamiseen, niska–hartiaseudun–ja selkävaivojen aktiiviseen kuntouttamiseen, fyysisen kunnon parantamiseen ja lääkärin määräämän liikuntareseptin toteuttamiseen. Voit tulla myös fysioterapeuttilähete mukanasi.

FysioTraining valmennus voi sisältää esimerkiksi:

  • Alku– ja loppukuntotestit, punnitukset, mittaukset ja muun seurannan
  • Harjoitusohjelman, kotiohjeet, kuntosaliohjeen tms.
  • Säännöllisiä tapaamisia aluksi 2–3 kertaa viikossa, loppua kohden tapaamisia vähennetään, koska silloin osaat jo!
  • Meillä valmennuspaketit voivat koostua esim. puoliksi fysioterapiasta ja puoliksi kuntovalmennuksesta esim. polven kuntoutusleikkauksen jälkeen sauvakävelyn ohjaus, kun polvi kestää jo rasitusta ja vaatii oikean kävelyn ohjausta tai esim. vanhan vamman tai leikkauksen jälkeen uuden ja turvallisen liikunnan aloittaminen.

FysioTraining valmennuspaketit esim.

  • Kuntosaliharjoittelustartti lyhyempi 265 € / 3x ohjaus + ohjelma
  • Kuntostartti laajempi 425 € / 5 x ohjausta + ohjelma (säästö 25 €)
  • Ryhdikäs muutosvalmennus 800 € / 10 x ohjausta + ohjelma (säästö 100 €)
  • Tervekroppa muutosvalmennus 1125 € / 15 x ohjausta + ohjelma (säästö 225 €)


Varaa aika fysioterapeutiltamme! Tervetuloa voimaan hyvin!Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Kun haluat harjoitella varmasti turvallisesti ja tehokkaasti, sinun kannattaa hankkia fysioterapeuttimme laatima henkilökohtainen harjoitusohjelma. Varsinkin jos sinulla on tuki– ja liikuntaelinoireilua, –vammaa tai sairautta.

Lihasvoima, liikkuvuuden ja fyysisen kunnon testaus

Kun haluat asettaa itsellesi selkeitä tavoitteita, sinun kannattaa tehdä lihasvoima, fyysisen tai aerobisen kunnon mittaus.


Lisäpalvelut:

LPG-Sport-terapia

Tutkimukset osoittavat, että LPG-terapialla lihakset palautuvat jopa 30% nopeammin perinteisiin hoitomenetelmiin verrattuna. LPG-hoitoja käyttävät mm. useat kansainvälisen huipputason jalkapalloilijat, pyöräilijät, luistelijat ja yleisurheilijat muualla Euroopassa.

Tervetuloa tutustumaan ja yllättymään! Tutustu lisää www.lpgterapia.fi

Lymfaterapia

Fysioterapia

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksen on todettu kliinisesti ennaltaehkäisevän lihasväsymystä ja kramppeja, aktivoivan heikkoa lihasta, lievittävän kipua, vähentävän turvotusta ja lisäävän liikkuvuutta. Samalla se aktivoi elimistön omaa parantumisprosessia ja mahdollistaa nivelen oikean liikkuvuuden.