logo Fysiobalanssi Oulu FYSI

Laatujärjestelmä vuodesta
2000.


© FysioBalanssi Oulu 1990-2024

avainlippu

Ravintoneuvonta ja uni

Zinzino: Omega 3 ja 6 rasvatasapainotestaus (kuivaveritesti), hiljainen tulehdus, ärtynyt paksusuoli ja LeanShake laihdutuspaketit -3kg, -5kg ja -10kg

FitLine terveysravintolisät: mm. suolisto-ongelmat, happoemästasapaino, uupumus, jaksaminen ja laihdutusohjelma.

Ravintoneuvonnassa aloitamme tarvekartoituksella. Tavoitteenamme voi esimerkiksi olla painonhallinta, terveellisen ruokavalion oppiminen tai liikunnan ja ravinnon tasapainon löytäminen.

Hyvä ravinto on yksi terveytemme perustoista. Nykypäivän ruoka ei parhaimmillaankaan sisällä tarpeeksi niitä ravintoaineita (mm. vitamiineja ja kivennäisaineita), mitä jokainen meistä tarvitsee jokapäiväisessä elämässään. Kulutamme jatkuvasti ravintoaineita ja niiden tarve kasvaa mm. stressin, rankan liikunnan, sairastelun ja lääkekuurien yhteydessä. Oireina tästä voi olla esim. yleistä väsymystä, lihas- ja nivelkipuja, univaikeuksia tai suolisto-ongelmia. Ravintolisillä voimme ehkäistä useita nivelten ja lihasten rappeumasairauksia ja ylläpitää elinvoimaisuuttamme pitkään ikään. Unen laatu myös paranee.

Valikoimissamme ovat täysin luonnolliset ja vesiliukoiset ravintolisät, joiden biokäytettävyys (imeytyvyys) on taattu. Näiden patentoitujen tuotteiden avulla voit tehokkaasti ja luonnollisesti lisätä kehosi terveyttä ja suorituskykyä. Valikoimasta löytyy erikoistuotteet mm. urheilijoille, ikääntyville sekä painonhallintaan.

Olemme käyttäneet ja myyneet tuotteita noin 10 vuotta ja saaneet asiakkailtamme ilahduttavia hyviä tuloksia. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin tai tiedustele lisää numerosta 040 183 4711 tai varaa aika.


Kysy laihdutussettitarjous!


fitline

FitLine-verkkokauppaan

UniErgonomia: Miten paljon ja miten hyvin nukut?

UniErgonomia tuotteet

mm. Tempur ja kotimainen MediSet

Online-palvelut

Varaa aika ja Skype.www.lpgterapia.fi